Menu
Links

Links

Relevante links

Relevante links

Reinaerde
De algemene website van Reinaerde.
www.reinaerde.nl

Amstelkade
Amstelkade is een kleinschalige boerderij waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen werken. Ook wordt hier een camping geëxploiteerd.
www.amstelkade.nl

Atelier de Loeff
Bijzonder atelier in het centrum van Utrecht. Hier zijn handgemaakte kaarsen en papier-machéartikelen te koop.
www.atelierdeloeff.nl

Ateliers De Wijde Doelen
Een werkplaats voor kunstenaars met een verstandelijke beperking. Er zijn twee afdelingen: een keramiekafdeling en een grafiekafdeling (tekenen, schilderen en linoleumsnijden).
www.wijdedoelen.nl

Cadeaushop Het Atelier
Cadeaushop Het Atelier in Houten verkoopt zelfgemaakte cadeaus. Je vindt hier dat ene speciale cadeautje dat door cliënten zelf is ontworpen en gemaakt.
www.cadeaushophetatelier.nl

De Bombardon
Dé feestwinkelspecialist in Veenendaal voor klein en groot. Op de site vind je de meest originele kostuums en outfits voor bijna elk thema en feest. Voor meisjes, jongens en volwassenen.
www.debombardon.net

De Hoge Weide
In Grand Café en vergadercentrum De Hoge Weide, een ideale accommodatie in het Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn met een uitnodigend terras, kun je genieten van (h)eerlijke gerechten, seizoenschotels of een lekkere lunch.
www.dehogeweide.net

Eerlijk Cadeau
Eerlijk cadeau is een webwinkel waar je goed kunt slagen voor een origineel cadeau, geweldig leuke spullen en hebbedingen. Voor binnen en buiten. Alles eerlijk gemaakt door mensen met een beperking van zorgorganisatie Reinaerde.
www.eerlijkcadeau.nl

Eetatelier
Eetatelier is een restaurant in Houten waar de ingrediënten duurzaam zijn, de bediening altijd vrolijk is en het eten elke keer weer super lekker! Kortom: een eetcafé voor mensen met passie.
www.eetatelier.com

Kopieerservice de Boemerang
Reinaerde Kopieerservice de Boemerang in Leidsche Rijn is een kopieerservice met een kleine cadeauwinkel. Hier kunnen particulieren en bedrijven terecht voor kopieer- en mailingwerk.
www.kopieerservicedeboemerang.nl

't Rondeel
’T Rondeel is een werkplaats waar kunstschilders met een beperking onder professionele begeleiding hun eigen stijl ontwikkelen. In ons atelier kunt u niet alleen de kunstenaars aan het werk zien, maar u kunt de kunstwerken ook kopen of lenen. Hebt u altijd al een origineel kunstwerk in huis willen hebben? Kom dan eens langs en ontdek in de uitgebreide collectie een kunstwerk dat bij u aanspreekt. De collectie wordt regelmatig vernieuwd en uitgebreid.
www.trondeel.nl

ZiZo
ZiZo is een eetcafé, winkel en atelier ineen en is gevestigd in een monumentaal pand aan de Oude Gracht in Utrecht in het museumkwartier vlak bij het centrum.
www.zizo-online.nl